Snart 6 månader

Imorse vaknade jag av att jag blev knuffad ur sängen och hamnade på glas. Det gjorde ont. Tack älskling. Tack för ett superfint blåmärke på högra kinden, det är underbart. Not.

I övrigt så slog det mig att jag bott i London i snart 6 månader nu. Fyfan, vad tiden flyger iväg. Tänka sig att man har flyttat hemifrån och bor i en helt annan stad, i ett helt annat land, att man har lämnat ett hemskt liv bakom sig och nu lever i lycka. Och i snart 4 månader har jag pussat på världens vackraste man, Levis. Det är konstigt, eller som Hugh Grant säger i Notting Hill: "Surreal but nice".

Jag klagar inte. Och ikväll möter mitt kära Fulham FC Burnley på Fulham's arena Craven Cottage. Det är fett. VI MÅSTE VINNA!

---

Nu ska jag kila iväg för att köpa cigg och Strongbow, kanske till och med lite choklad.

Vi hörs.

Nu är det bara att skriva.
Postat av: Raisa

jag har sökt familjer men det skulle va gött om du kunde kolla med folk som du vet behöver:P LÄTT att vi ska hänga hööh:P men hur känner du att det går för dig då? vart bor du o så??puss

2010-02-09 @ 19:39:16
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack så mycket! :) Hur har du det där borta?

2010-02-19 @ 19:49:18
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: raisa

jag har kollat med några familjer fast än så länge så har jag inte fått något "svar" eller vad man ska säga..Skulle vara hur gött som helst om du visste någon familj så kan ju jag snacka med dom via mejl eller något. ouuuh, nice:P Skulle inte tacka nej till det rummet>.<

2010-02-24 @ 19:09:22
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: märta

sweetie- det var längesen, kul att du fortfarande skriver här, jag tittar in då och då.

2010-03-16 @ 09:31:34
URL: http://artbymeat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0