Fuck all the people who will just stand and watch and not even fucking dance. Fuck you!

Åh, åh. Jag är sjuk. Det var längesen jag var sjuk, iaf såhär sjuk. Sjukligheten kom mitt under min långledighet som jag haft nu i sex dagar och det var kanske inte så nice. När man är ledig vill man ju göra annat än att bara ligga i en säng och dra sig. Jag har dock kunnat kolla en del på film och sett hela Gosspi Girl-säsongen, och den var faktiskt inte så pjåkig. Jag längtar redan efter andra säsongen. Jag mår dock bättre idag och det känns gött, för fan vad glad jag är ändå, över att jag blev sjuk nu och inte på MÅNDAG då det blir Accelerator (eller ja, Accelerator är ju inte förän på tisdagen men jag vill dit en dag innan så att man kan chilla i storstan)! 

Filmer jag sett i veckan:

Ps, I love you
Forgetting Sara Marshall
Shutter
Date Movie
Superbad
Narnia
Escape From Alcatraz
The Rock (igen)
What happens in Vegas
Kung Fu Panda
Horton Says Who

Japp, på måndag it is, and I can't believe it. Att det är så nära. Jag har fått höra av säkra källor att Band of Horses ska spela sist den kvällen, och det är bara en scen. Jag och Sonja (och kanske Johanna och Thea?) ska lätt sitta utanför hela den dagen för att försäkra oss om att få stå längst fram. Så är det bara jag ska stå längst fram, annars blir jag galen. Foals spelar innan BoH ska upp och då ska jag dansa och shejka mitt ass! Det pirrar i hela kroppen på mig.

Vi kommer ta bilen klockan 8 på morgonen så att vi är i Sthlm hyfsat tidigt. Då blir det lunch med Dake och sen lite öl på Mosebacke. Jag LÄNGTAR! Och jag saknar Sonja så att jag blir helt galen. Wohoo!

Godmorgon

Godmorgon, gott folk. Nu har man duchat och gjort sig fin inför ännu en hård dag på Glädjens högborg (Liseberg). Jag är inte sugen, men man kan ju inte alltid få som man vill. Så är det. Jag steker potatisbullar och quorn och är SKITHUNGRIG. Jag vaknade sådär svinhungrig, vilket inte var kul, alls.

Jag mår bra idag. Anders är i Danmark snart och köper öl och jag, jag ska tjäna pengar. Allt känns bra. Det är bra.
Pusshej.

Lägenhet och jobb

Okej, så nu har Anders flyttat och lägenheten är så himla schysst! Han har en jättefin röd soffa, en stor dusch och allt är så välplanerat. Nu är det bara att plocka ihop alla grejer så att det ska få ligga på sin rätta plats, men samtidigt inte ta för mycket yta. Kan bli ett litet intressant projekt, haha. Lägenheten ligger på sjätte våningen i Johanneberg och det är vackert när man tittar mot horisonten på kvällen då solen går ner, allt blir rött, lila och ja, supervackert. Bättre än såhär kan inte en student få det, så jag är glad för Anders skull. OCH MIN EGEN, för som flickvän så spenderas det mycket tid med pojkvännen.

Idag har jag jobbat, 14:45 till 22:00. Egentligen var det tänkt att jag skulle jobba till 23:00 men jag orkade inte ha toastängning så jag gav bort den. Skönt var det för jag var så jävla trött. Det var en del folk i parken idag och ganska mycket skräp överallt, så jag fick slita lite, men det är ju bara bra. Var dock ganska mycket och sopade på Burger King Balders uteservering vilket sög ganska hårt. Framför allt då man står där själv, men sen också för att dom har fått några jävla CP-fucking-jävla-bajs-komprimatorer dit. Dom har bytt ut typ tre papperskorgar mot dom där maskinerna för att dom trodde dom skulle vara bättre men:

1. Folk fattar inte att det är automatisk öppning så dom trycker på luckorna tills dom går sönder.
2. Folk orkar inte vänta medan maskinerna komprimerar så dom låter skräpet stå kvar på borden.
3. Maskinerna komprimerar inte ordentligt så man får tömma dom typ tre gånger per pass istället för en som man gör med dom vanliga soptunnorna.
4. Den som har sista passet måste torka ur hela maskinen och det luktar förjävligt och allt är intorkat.

Jag hatar dom. Och inte hjälper det heller att man klagar. BK är dumma i huvudet.
Imorgon är det tillbaka till jobbet och jag längtar som fan tills på lördag då jag har ledigt i fem dagar. Yay!

Nu ska jag kolla vidare på Family Man med Nicolas Cage.
Puss.

4 dagars ledighet

Nu är min härliga ledighet över. 4 dagar av slapphet bara borta. Imorgon ska man tillbaka till jobbet och slita som ett djur igen, och jag är inte alls sugen. Jag vill inte gå runt på Liseberg och plocka bort papper från marken bara för att folk är så dumma i huvudet och inte ser alla papperskorgar som är utplacerade. Jag vill hjälpa Anders att flytta och sen gå till Hallå Bar och äta god mat, som vi länge pratat om. Men man kan inte alltid få som man vill!

Iallafall, dessa fyra dagar har varit bra för det mesta men lördagen var turbulent. Den började bra med öl i Kungsparken. Vi lyssnade på en härlig blandskiva jag gjort, spelade fotboll, blev fulla och sen drog vi till Stage Door när Anders hade slutat jobba för att dricka mer öl. Sen, väl hemma hos mig började jag och Anders bråka och det var nära slutet för oss båda, men efter att han sprungit hem tog jag en taxi till honom och saker började lösa sig igen. Det var dock fruktansvärt. Jag vill ha honom för alltid, så är det bara. Det vi har är kärlek.

Sen så vill jag ha Sthlm nu. Jag vill ha Band of Horses och en trevlig vistelse i huvudstaden. Det är nu ca två veckor kvar och I CAN'T FUCKIN' WAIT.

Nu måste jag verkligen göra något åt min dag, kanske åka hem till Anders och packa ihop lite av hans grejer så att han kan flytta. Well, oh, well.

Hörs!

Sorry!

Förlåt för min inaktivitet. Det har bara varit så otroligt mycket att göra efter studenten (som ägde allas mammor). Jag har börjat jobba på halvtid men även det är mycket. Jobbar ju mycket kvällar på Liseberg så när man kommer hem orkar man inte direkt sätta sig vid en dator, då man ska upp igen vid 11 dagen efter och gå till jobbet. Slutar nästan 23.00 varje kväll, segt, men roligt. Det är ju cash, och ett steg närmre min MacBook.

Nu äntligen är jag ledig i fyra dagar och det ska jag fira med med att sola, bada, dricka öl, shoppa och annat roligt. Skatteåtebäringen kom för några dagar sen och det var helt otroligt gött. Nu slipper jag leva fattig!

Nu måste jag tyvärr äta frukost men jag ska skriva mer ikväll eller imorgon. Det kommer hända en del idag, så jag måste ju skriva om det. Öl vid Röda Sten, mums!
See ya!

RSS 2.0