I didn't steal it. I permanently borrowed it.Henrik var här i mitt London. Vi söp oss fulla, stal en potatis, vandrade runt i North West, pussade trappsteg på 34 Montagu Square, dansade som Ringo, åt svensk mat, sparkade på en taxi, sjöng låtar, var semi rockstars...
...vi gjorde allt, tror jag. Och nu saknar jag honom.I Wanna Be Your Man
- The Beatles

& HE IS ALREADY STARING.---
Min älskade Ringo fyller 71 år idag. Det firas med att lyssna på Ringo, äta kladdkaka, dricka lager&lime och dansa runt i min fina t-shirt (bilden i mitten. Och ja, jag står inne på en public toilet.) som jag nämnde i gårdagens inlägg.

GRATTIS, FINA FINA RICHARD STARKEY. I LOVE YOU, YEAH YEAH YEAH.

PEACE&LOVE

 


LITTLE GIRLS CRY

+++

Men snälla, lilla, söta, rara människa som hackat sig in på min Facebook, det är inte okej! Men bara så att du vet, ditt lilla missfoster... Jag har bytt lösenord och du kan gå och brinna i helvetet. Eller skaffa dig ett liv. Ditt val, couldn't care less.


I övrigt så hatar jag också när man beställt grejer från Amazon och UPS kommer klockan 7.30 på morgonen för att lämna av det. Speciellt när man har sovmorgon innan jobbet. Fast grejerna är jag nöjd med. Och jag har världens snyggaste t-shirt. Jag lägger upp bild senare ikväll eller imorgon. Nu ska jag iväg på jobb i Chelsea, sen blir det lager&lime på The Broadway Bar & Grill. Ser ut som att vädret tillåter en att sitta i deras trädgård också. Det tycker jag om.


Stay goodlooking, people. I know I will.


you write such pretty words but life's no storybooki love it when i hear lyrics that totally apply to my current situation


"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain.
Don't carry the world upon your shoulders
for well you know that it's a fool who plays it cool
by making his world a little colder."


HOLD ON

2007 blev jag kär. Jag blev helt fruktansvärt förälskad. Jag blev kär i en dator. Jag kunde inte slita mig ifrån denna vackra skapelse. Min första Macbook. För några dagar sen dog den. Efter 4 år tillsammans tog det slut.
Jag grät och grät, men igår köpte jag en ny och jag blev så lycklig när dom på Apple Store sa att dom kunde rädda allt material och lägga in det på min nya.

En gammal kärlek dog, men en ny föddes.

R.I.P, Macbook #1 2007-2011. Välkommen, Macbook #2.


RSS 2.0