Det här är en rubrik

Vad har hänt sen senast?
Jag jobbar som ett as och tjänar mer pengar än vad jag någonsin har gjort innan. 400 pund i veckan är inte dåliga pengar och eftersom jag bor gratis så är det inga direkta utgifter jag har. Helt underbart. Huset jag bor i delar jag med en tjej som heter Magda men hon är nästan aldrig hemma så jag har det oftast för mig själv, viljet är fantastiskt. Och ja, jag har flyttat till Fulham, 10 minuters gångväg från Hammersmith så jag kan fortfarande hänga i det gamla huset med polarna när jag vill. Dessutom är Fulham ett mer "posh" område. Här bor det sjukt många rika, det är helt galet, så jag är ganska nöjd!

Och jobbet som kvälls-nanny är underbart. Bra betalt, "eget" hus, underbar unge (trevlig familj i övrigt), ledig under dagarna, ledig under helgerna... Ja, vad mer kan man begära? Jag är sjukt nöjd.

Imorgon ska jag på min första fotbolls-match. Ja, ni hörde rätt. Jag är ju ändå i England, jag måste sätta mig in i den största religionen, haha, och jag har till och med valt vilket lag jag ska heja på i nöd och lust. Eller ja, jag har valt två lag. Kunde inte bestämma mig för ett så det fick bli Fulham FC och Manchester United. Ska köpa en Fulham-tröja imorgon, måste ju passa in, haha.

Nej. Nu ska jag dricka lite öl i Hammersmith med Giles, min gamla house mate, sen nana sängen. Hoppas ni alla har det bra!

Nu är det bara att skriva.
Postat av: Carro

Vad roligt det låter! =D Härligt att du trivs!

puss

2009-10-05 @ 10:20:50
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

2009-10-06 @ 21:10:57
URL: http://haneys.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter som att du har det riktigt bra där borta!Boråsbloggarna

http://www.borasbloggarna.se

2009-10-08 @ 14:18:00
URL: http://www.borasbloggarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0