Noll timmars sömn

Tack för era kommentarer, men det blev ingen lugn natt för min del. Jag har faktiskt inte sovit något alls, och jag har spenderat 80% av tiden inne på vårat badrumsgolv och i badkaret där jag spolat varmt vatten på mig medan jag kräktes upp min magsäck. Först vid åtta imorse slutade jag kräkas, och har inte gjort det sen dess, men magen känns lite sliten och ostadig. Jag tror det är någon matförgiftning jag har åkt på, men jag vet inte vad det kan vara som jag ätit, har faktiskt ingen aning, men hade det varit magkatarr så hade kräkningarna inte dykt upp så plötsligt, som dom faktiskt gjorde.

Jag har varit uppe hela dygn innan på grund av sjukdom, eller annat, och jag brukar klara det ganska bra, men frågan är om jag orkar/borde jobba idag. "Men hallå dummer, klart du inte ska jobba!", tänker väl ni, och jag kan inte annat än att hålla med er, men jag behöver verkligen det här jobbet, och dom här cashen! Och man kan ju tycka att dom borde förstå om man åkt på nån magsjuka, men grejen är den att att Naturskyddsföreningen behöver miljöfaddrar, och dom har betalat Nordic Fundraising för detta, och stannar jag hemma förlorar dom cash. Min teamledare kom faktiskt till jobbet när hon hade åkt på en matförgiftning i fredags.

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker faktiskt lite synd om mig själv. Jag ska försöka sova en timma, se hur det känns sen.

<3

Nu är det bara att skriva.
Postat av: Toby Hagberg

Aww, stackare! Krya på dig <3

2008-12-08 @ 10:45:56
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Therese

inte kul att vara sjuk.. :/ krya på dig..

2008-12-08 @ 11:30:48
URL: http://theresemansson.blogg.se/
Postat av: Anonym

stackare :/

2008-12-08 @ 11:35:58
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Lojs

Usch vad jobbigt!!!

2008-12-08 @ 19:32:23
URL: http://lilliolito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0