En trygg bloggare?

Jag har tänkt på en sak. Hur hinner vissa blogga så extremt mycket, trots att dom har jobb/skola/whatever att ta hand om som det är? Att jag hunnit blogga mycket det senaste är ju en sak, jag har ju varit totalt sysslolös och sjuk, men hur hinner alla andra? Jag kan gissa att en del har dator på jobbet, eller att lilla Blondinbella kanske har sånt där flashigt mobilt bredband, men ändå. HUR I FASIKEN FÅR DOM DET ATT GÅ IHOP!?

Jag har haft en utbildning på 6 timmar idag, 11-17, och ändå har jag inte haft tid att skriva förän jag kommit hem och ätit min middag, läst på lite osv. Är det jag som är en lat bloggare eller är det dom andra som har mer liv/mer tid? Det grämer mig lite. Jag skulle kunna blogga nästan hela tiden, jag älskar det, och ni ska bara veta hur många tankar som bubblar upp i huvudet bara när jag sitter på spårvagnen! Ja, hade jag haft mobilt bredband hade väl jag också kunnat plocka upp min laptop och skrivit ner hur "fult Hisingen är och jag förstår inte hur folk kan vilja bo här", när vagnen rullar in på Backaplan. Men det känns skumt. Blogga offentligt?

Nej, jag trivs så bra med att sitta i mitt fönsterbräde och blicka ut på Chapmans torg, känna datorn värma mina lår och inhalera tryggheten som omger mig. Det är i mitt rum som mina tankar bor och det är här jag mer än gärna plockar upp dom.

Känns bäst så.

Nu är det bara att skriva.
Postat av: P3

Jag gillar din blogg, du behöver inte vara orolig ^^

Och om du undrar hur jag får ihop med tiden med både blogg och skola så är det helt enkelt för att det oftast inte bli så mycket skoljobb alls. Jag prioriterar bloggen lustigt nog ;)

2008-12-03 @ 23:00:47
URL: http://ericcartman.blogg.se/
Postat av: Carro

Haha jag undrar samma sak ;)

2008-12-04 @ 02:00:27
URL: http://regalo.blogg.se/
Postat av: Carita

Det är svårt att hinna med. Jag går ju i skolan fram tills klockan halv fyra ungefär, och det är ju stressigt nog med bara pluggande, sen att man håller i en blogg också .__.

2008-12-04 @ 15:59:01
URL: http://minicookie.blogg.se/
Postat av: Jenny Sellsve

Jag håller med dig fullt ut!

2008-12-04 @ 19:45:35
URL: http://sellsve.nu
Postat av: matilda

heej :) kolla gärna in och kommentera min blogg! ;):) (eller följ/prenummerera på den) :)

2008-12-04 @ 19:51:43
URL: http://matildaabergs.blogg.se/
Postat av: Lojs

Har också tänkt på detta, tanken att alltid ha med sig ett anteckningsblock har också slagit mig. Eftersom att lagom tills att jag ätit, diskat o sånt där så har jag glömt allt vad det var jag funderade på innan xD

2008-12-04 @ 21:25:38
URL: http://lilliolito.blogg.se/
Postat av: Nelia

Det gäller att prioritera :P

Jag bloggar från min Ipone ibland på vägen hem... Aldeles utmärkt tillfälle ju :) hehe

2008-12-05 @ 12:49:20
URL: http://nelayah.wordpress.com
Postat av: Pearl

Ja jag förstår inte hur folk hinner, jag är glad om det lyckas bli ett per dag.

2008-12-06 @ 17:55:57
URL: http://intimacy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0