Planering inför resa sker

Det är bara så roligt. Det verkar som att alla som fotar Conor känner att bara han på en bild ser så deppig ut, så man måste alltid piffa upp bilderna med starka färger, och jag kan inte säga annat än att det är gulligt. Sjukt roligt och opassande, men jävligt gulligt.



---

Jag har jobbat som ett as, och på torsdag ska jag äntligen till London. Är sjukt peppad, men mina nerver mår inte så bra. Jag försöker att inte vara nervös, men det är svårt. Men om Alan säger att jag inte behöver vara stressad över något, så behöver jag nog inte det heller. Tänka sig, det var inte längesen jag träffade honom, på fyllan, och vaknade upp med honom på ett hotell-rum... Och nu ska jag flyga över havet för att spendera en helg med honom. Det känns spännande och roligt. Ett äventyr är precis vd jag behöver nu.

Jag sitter och skriver lista på vad jag behöver ta med mig, hur mycket det kostar att ringa hem till Sverige, hur man gör för tt ringa hem till Sverige osv... Men det kommer nog bli bra. Jag borde börja packa också, för imorgon ska jag jobba, växla pengar, planera resväg... Ja, jag kommer vara för stressad för att packa imorgon, så det är lika bra att köra på redan nu liksom.

Åh. Äntligen händer det något spännande i mitt liv, som inte har att göra med att supa bort telefoner, kameror eller bråka med föräldrar. Thank god.

Nu är det bara att skriva.
Postat av: Raisa

FY FAN VAD ROLIGT!! ta med mig :( åh jag vill verkligen bort

<3

2009-03-17 @ 20:31:42
URL: http://raisa.blogg.se/
Postat av: Carro

Hello! Jag tycker absolut att vi får ta träningen nästa vecka! Jag jobbar lite bättre tider då, typ 12-17 tis-tors så det passar bättre! Idag slutade jag halv åtta, smsade förrut, men det var innan jag visste att du hade nytt nr.. Tråkigt med din mobil! Vi hörs när du är hemma från London. Ha det så roligt! =)

2009-03-17 @ 20:47:55
URL: http://domkallarmigcarro.blogg.se/
Postat av: Tuss

vilken märklig bild!

2009-03-18 @ 00:30:22
URL: http://omkring.wordpress.com
Postat av: My

hehe, det förtjänar du! ;) Ha så himla roligt nu!!

2009-03-22 @ 01:22:38
URL: http://enlitenimagen.blogg.se/
Postat av: My

att det händer något spännande asså! (Om det var otydligt :P )

2009-03-22 @ 01:24:16
URL: http://enlitenimagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0