Hysterisk jämförelse

Okej, jag är ingen idol-älskare som så många andra men visst händer det att jag då och då tittar på programmet i brist på andra sysslor. Idag när jag läste tidningen så blev jag uppriktigt irriterad av att se att Torbjörn Ek på Aftonbladet skriva och jämföra Johan Palm med John Lennon. Ursäkta, men vad fan menar du?

Inget emot Johan Palm, folk får tycka vad dom vill om honom och han är säkert duktig för sin unga ålder, men att jämföra honom med en av musikvärldens största ikoner är ju bara löjligt. Så bara för att en 16årig pubbe-flicka börjar skrika hysteriskt under ett program så är artisten dagens John Lennon? Jurymedlemmen Laila Bagge säger att hon inte sett något liknande sen Beatles-tiden. För det första, Laila, du var fan inte ens född när Beatles började spela och blev stora. Och för det andra, Laila, du kan inte ha sett mycket alls om du jämför Johan Palm med ett av världens största pop-band.

Jag är inget stort Beatles-fan själv, men jag hyser stor respekt för dom, då dom är en del av roten till att många av mina favoritband finns idag. Därför har jag noll tolerans mot folk som slänger ut sig helt uppenbar BS. Punkt.

Nu är det bara att skriva.
Postat av: Jenny Sellsve

Jag prenumererar på dig nu jag;)

2008-11-29 @ 12:44:58
URL: http://sellsve.nu
Postat av: Alexandra

Sjukt överdrivet-- det med jämförelsen !!



sv: Ja- eller hur. Tack för att du lider med mig ^^

2008-11-29 @ 13:45:54
URL: http://cleopatravii.blogg.se/
Postat av: karro

snygg blogg :)

2008-11-29 @ 14:29:59
URL: http://jonssonfotograferar.blogg.se/
Postat av: Maggie Curie

Åå vad kul :)

2008-11-29 @ 21:01:31
URL: http://maggiiie.blogg.se/
Postat av: Misslyyckad´

håller med dig!

2008-11-30 @ 11:04:37
URL: http://misslyyckaad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0